Velgen richten

Velgen richten

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Velgen Richten

 


Kromme of gedeukte velgen richten

Bent u ergens overheen gereden en blijft uw auto trillen? Uw velg is dan krom of gedeukt. Dit is meestal goed te repareren door het richten van uw velg. Het is belangrijk dat u niet te lang door blijft rijden met kromme velgen. Hierbij kan onder andere de band beschadigd raken. U kunt de velg dan ook het beste zo snel mogelijk laten richten.

Alle soorten lichtmetalen velgen (aluminium velgen en magnesium velgen) tot en met 22 inch kunnen gericht worden.

Het richten van een velg duurt ongeveer 1 uur per velg. Wanneer een velg aan de zichtzijde gedeukt is moet dit gerepareerd worden. We maken een exacte prijsopgave en plannen de werkzaamheden in. U kunt hierbij niet wachten op de reparatie.

 

Heeft u op een andere manier schade aan uw velg? Wij hebben verschillende manieren om dit op te lossen:

 

  • Wanneer uw velg stoeprandschade of andere beschadigingen heeft opgelopen kunt u dit het beste verhelpen door onze velgen reparatie. Met de juiste apparatuur wordt er gezorgd dat uw velg nog jarenlang meegaat. Velgschade is hierdoor zo opgelost!
  • Een gescheurde velg is op te lossen door de velg bij ons te laten lassen. Met onze ervaring wordt uw velg netjes hersteld.
  • Een CNC gedraaide velg wordt op een andere manier hersteld dan een gewone velg. Gelukkig beschikken wij over de nieuwste hightech apparatuur zodat uw CNC velg weer zo goed als nieuw eruit komt te zien!
  • Het kan voorkomen dat een velg niet past. Ook dit valt door ons te herstellen. Door de naafgat diameter of de ET waarde aan te passen wordt de velg passend gemaakt. Zo vinden wij voor iedere velg een oplossing!
  • Wilt u uw velg laten opknappen omdat u bijvoorbeeld stoeprandschade aan uw velg hebt? U kunt de velg dan door ons laten polijsten of als alternatief de velg laten spuiten. Er zijn daarnaast ook andere mogelijkheden om uw velg weer mooi te maken